Προφίλ

Το φοροτεχνικό-λογιστικό γραφείο του κ.Μαμακή ιδρύθηκε το 1981. Στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο στην οδό Λουκή Ακρίτα 11-13 - πλησίον της οδού Ανεξαρτησίας - στην πόλη των Ιωαννίνων.

Το γραφείο στελεχώνεται από εξι άτομα προσωπικό, ενώ έχει επιλεχτεί από πλήθος φοιτητών, όλα αυτά τα χρόνια -είκοσι και πλέον- για πρακτική εξάσκηση. Οι υπηρεσίες που προσφέρονται αφορούν κάθε είδους λογιστική εργασία για επιχειρήσεις που τηρούν Α, Β και Γ κατηγορίας βιβλία. Το γραφείο αναλαμβάνει με υπευθυνότητα την τακτοποίηση των φορολογικών υποχρεώσεων ιδιωτών και επιχειρήσεων. Η εκπόνηση οικονομοτεχνικών μελετών και η παρακολούθηση τους μέχρι την  ολοκλήρωσης τους με την είσπραξη των χρημάτων από τις υποβαλλόμενες επιχείρησης, αποτελούν αντικείμενο των παρεχόμενων υπηρεσιών.


Το σταθερό πελατολόγιο μας αλλά και οι καινούργιοι συνεργάτες-πελάτες μας έχουν επιλέξει την επιχείρηση μας για την διευθέτηση των υποθέσεων τους σε νευραλγικούς τομείς που αφορούν την στήριξη και την εν γένει ανάπτυξη είτε της επιχείρησης τους, είτε των φορολογικών τους υποχρεώσεων τους. Η υπόδειξη ευκαιριών, η υπαγωγή των ενδιαφερόμενων σε προγράμματα επιδοτήσεων, οι  επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται, αποτελούν μέρος των υπηρεσιών που προσφέρει το γραφείο.